Jesper Juuljesper 5 kopi

Jesper Juul Windahl (f. 1973) trådte sine banesko i Thisted hvor Jesper, under ledelsen af Preben Nørgaard Christensen, fik sine første store oplevelser med brass band musik.
Jesper er uddannet basunist ved Det Jyske Musikkonservatorium. Jesper er til daglig professor i basun på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Jesper har siden 2016 stået foran Concord Brass Band.

Christian SchmiedescampChristian_Schmiedescamp_basun 2

Christian Schmiedescamp (f. 1972) er uddannet basunist på Det Jyske Musikkonservatorium og derefter Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.
Til daglig er Christian basunist i Copenhagen Phil og dirigerer projekter med danske orkestre. Udover Copenhagen Phil har Christian spillet i Sønderjyllands Symfoniorkester, DR SymfoniOrkesteret, Malmö Symfoniorkester og Det Kgl. Kapel.

 

Tidligere dirigenter

Vidar Nordli (2017-2018)

Vidar

Vidar Nordli (f. 1984) stammer fra Bryne udenfor Stavanger i Norge. Vidar startede som 9 årig i det lokale skolekorps på althorn hvor han efterfølgende skiftede til trombone. Siden da har Vidar bla. vundet “European Solist Competition for Brass and Percussion” i 2014 og har de sidste tre år spillet solobasun i Eikanger-Bjørsvik Musiklag som i 2017 blev europamestre. Vidar er nu flyttet til Danmark da han har prøvetid i Det Kongelige Kapel og DR Symfoniorkesteret som solobasunist. Som dirigent har Vidar studeret på Norges Musikkhøgskole i Oslo samt på Griegakademiet i Bergen. Vidar har de sidste tre år været resident conductor for Kleppe Musikklag, som i løbet af de sidste par år har etableret sig i elitedivisionen i Norge.

Kasper Smedegaard Thaarup
Russell Gray
Dennis Andersen
Susanne Vibæk Svanekier
Rene Bjerregaard Nielsen