Fejø-tur 2012

Concord Brass Band på gåben, for at nappe en mundfuld frisk luft, inden den lækre ‘Indianer-gryde’ på restaurant Kvasen – og derefter endnu en orkesterprøve.

I den netop forgangne weekend rejste vi en tur til Fejø – for at holde øveweekend på de stykker musik vi skal spille til Danmarksmesterskaberne i Brass Band – og for at spille koncert for beboerne på Fejø.

Nogle vil måske mene at en tur til Fejø er langt at rejse, for at holde øveweekend og koncert. Især for et orkester fra København. I Concord Brass Band har vi efter weekendens ophold på Fejø, erfaret at en øveweekend med indlagt koncert, som finder sted langt fra de vanlige rammer, er et meget positivt tiltag!

Vi nød hvert et sekund af turen og blev heldigvis også inviteret til at komme igen næste år.

 Som i kan se på billederne fra turen, bød på mange timers prøve, flot vejr, gåture, en god koncert med stort publikum, dejlig mad – og ikke mindst en Mølle-øl eller to.

Vi vil gerne takke Fejø-foreningen og Møllelauget på Fejø, for opbakning til at arrangere turen og koncerten – og selvfølgelig en stor tak til det veloplagte publikum, som mødte op til koncerten i lørdags!

ET nærbillede af Indianer-gryden – og en lille øl til. Efterfulgt af en meget ‘mæt’ prøve – med kaffe og dæmpere!

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s