DM-nyheder & Julekoncert med Philip Cobb

Så er Danmarkmesterskaberne i Brass Band overstået. VI klarede begge dage i fin stil og fik en flot 2. plads i vores samlede resultat – men vandt med vores selvvalgte stykke, Spiriti af Thomas Doss. Efter en weekend med stor spænding og mange fantastiske musikalske oplevelser, er hverdagen så småt ved at indfinde sig ved onsdagsprøverne. Og så alligevel ikke.

For nu står december for døren og derfor er vi allerede gået i gang med at forberede os på vores årligt tilbagevendende julekoncert. I år bliver koncerten noget ganske særligt, da vi har fået selskab af en helt igennem fantastisk solist. Det er Philip Cobb, som i en alder af 21 år, er solo-trumpetist ved London Symphony Orchestra. Philip Cobb har trådt sine musikalske barnesko indenfor Frelsens Hær og har derigennem udviklet sit helt unikke musikalske talent.

Image
Solo-trumpetist ved London Symphony Orchestra, Philip Cobb.

Vi har fået lov til at holde julekoncerten i ganske passende rammer – nemlig i Frelsens Hærs Tempel på Vesterbro. Et meget velegnet sted til koncerter og endnu bedre, nu da vores gæstesolist selv har rødder tilbage til Frelsens Hær.

Julekoncerten med Concord Brass Band og Philip Cobb, finder sted onsdag d. 5 december, kl.19.30 i Templet, Frederiksberg Allé 9, København V.  Entré er 100 kr – 20 % rabat for medlemmer af Concords Venner og studerende.

I pausen vil der være salg af lækker kage, kaffe & the.

Selvom det er lidt tidligt, vil vi gerne ønske jer alle:

Image

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s