Concord Brass Band vinder DM for brass bands for tredje år i træk!

Igennem september og oktober har Concord Brass Band øvet frem mod DM for brass bands. Orkestret deltog i konkurrencens i elitedivision i weekenden 2. og 3. november i Symfonisk sal i Musikhuset Aarhus.

Om fredagen skulle Concord Brass Band spille dette års pligstykke som i år var “Enigma Variations” af den engelsk komponist Edward Elgar. Stykket består af otte variationer som alle omhandler personer som har haft indflydelse på Edward Elgars liv.

Lørdag skulle Concord Brass Band spille det selvvalgte stykke som i år var “Audivi Media Nocte” af komponisten Oliver Weaspi. Audivi Media Nocte er baseret på en motet af Thomas Tallis fra det 16. århundrede.

Concord Brass Band og dirigent Jesper Juul vandt elitedivisionen for brass band samt Steffen Mærsk vandt solistprisen på euphonium. Dermed skal Concord Brass Band repræsentere Danmark til EM for brass  bands i april 2019 som finder sted i Schweiz i byen Montreux.

Til dagligt øver Concord Brass Band i Hedehuset i Hedehusene, Høje-Taastrup Kommune. Foran orkesteret står professor fra Det Danske Kongelige Musikkonservatorium Jesper Juul samt forskellige dirigenter som leder orkesteret frem mod de forskellige koncerter og konkurrencer i løbet af året.

1. Concord Brass Band (93,2 points)
2. Lyngby-Taarbæk Brass Band (90,5 points)
3. Århus Brass Band (90,0 points)
4. Nordvestjysk Brass Band (85,8 points)
5. Christianshavns Brass Band (84,8 points)

CBB DM 2018

 

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s