Ny dirigent til Concord Brass Band

Jacob Vilhelm Larsenpic001

Jacob Vilhelm Larsen (f. 1976) er født i Hjørring og startede som 8 årig på Hjørring Musikskole under ledelse af Concord Brass Bands stifter Herbert Møller. Jacob blev uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus på trompet og flyttede i 2009 til Stavanger for at dirigere Stavanger Brass Band. Jacob er en succesfuld og eftertragtet arrangør og komponist. Jacob vandt prisen for bedste og mest nytænkende værk til Brass in Concert i 2018 hvor Brighouse and Rastrick Brass Band uopførte hans værk.

Vi i Concord Brass Band glæder os utroligt meget til at byde Jacob velkommen onsdag den 6. februar 2019.

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s