Nu starter en ny & spændende efterårs-sæson!

Image

Efter en lang og til tider dejlig varm sommerferie er medlemmerne af Concord nu tilbage på de vante pladser i orkestret. Selvom sommeren er en stille periode for Concord, er der nu alligevel sket lidt her og der.

I begyndelsen af august var flere medlemmer af orkestret på kræmmermarked i Roskilde for at spæde til den indtjening, vi allerede har fået ud af at arbejde på kræmmermarkedet i Bellahøj. Vi er glade for den arbejdsindsats, vi har mulighed for at levere på kræmmermarkederne og har bidraget til arbejdet i ølboderne efter bedste evne.

Lørdag d. 18 august deltog vi –  i samarbejde med Copenhagen Music –  ved Copenhagen Music Festival i Nyhavn, med et program der var spækket med popnumre. Vi spillede to koncerter, hvoraf den ene var en almindelig torvekoncert, mens den anden foregik til vands i en af de til lejligheden indrettede Festival Boats.

Image

Sidstnævnte var en stemningsfuld oplevelse, hvor vi både spillede for publikum i båden – men også for det publikum der dukkede op, hvor båden sejlede forbi. Trods de stemningsfyldte omgivelser, skal det lige nævnes, at der til tider opstod en tilstand af panik i orkestret, når vi nåede til en bro midt i vores musiceren. Skyggen under broerne gjorde det næsten umuligt at læse noderne!

Senere på aftenen var der fest for alle de deltagende orkestre ved Copenhagen Music Festival i kulturhuset på Islands Brygge. Det var en dejlig dag og aften, med fantastisk vejr og gang i musik, fest og farver. Alt i alt en meget vellykket festival og en god måde at skyde vores egen efterårs-sæson i gang på!

Netop denne efterårs-sæson med Concord Brassband, byder på mange spændende, musikalske oplevelser –  både for publikum og os selv. Vores næste koncert bliver endnu en mandagskoncert i Huset i Magstræde. Vi gentager succésen fra sidste mandagskoncert, men har krydret programmet med nye popnumre og sange, som vi er ret sikre på vil falde i jeres smag!

Det er dog ikke det eneste der sker i september. Den 22/9 – 2012 holder Concord et brag af en Høstkoncert i samarbejde med Frelsens Hær på Frederiksberg. De har til lejligheden lånt os Templets lokaler.

I oktober skal hele Concord en tur til Fejø med det formål at holde øveweekend og spille en koncert for Fejø-boerne.

Endelig har vi Danmarksmesterskabet i Brassband i starten af november, som er et af årets absolutte højdepunkter for Concord.

Vi ser frem til et travlt og dejligt efterår, hvor vi forhåbentligt vil se mange af jer til vores koncerter!

Husk at følge med her på siden for nye indlæg om de ovenstående koncerter og arrangementer, så i altid kan holde jer opdaterede om vores gøren og laden.

I kan også følge os på Facebook og Twitter.

Vi glæder os til efteråret!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s