Concord ønsker glædelig jul & på gensyn i det nye år

Foto fra årets Julekoncert taget af Kristina Louise Mathiesen

Sneen faldt tyk og tyst over København (og resten af Danmark) da Concord Brass Band spillede Julekoncert med Philip Cobb som gæstesolist.

Over 100 julestemte mennesker var mødt op til vores koncert. Vi håber i nød stemningen, musikken og den hjemmebagte kage i pausen! Vi havde selv en dejlig aften – det var en fornøjelse at spille for et veloplagt publikum.

Nu går Concord snart på juleferie. Inden vi gør det, er der et par begivenheder i kan glæde jer til, som foregår i december og det nye år. Dem vil vi gerne løfte sløret for.

Den 19 december 2012, afholder vi prøvespil for cornet og tuba. Det bliver klokken 18.00 på vores faste tilholdssted, Lundehusskolen, Lersø Park Allé, 152, 2100 Østerbro. Har du lyst til at prøve kræfter med musik af høj sværhedsgrad og vil du gerne tage del i det fællesskab vi har om musikken og som kammerater – så kontakt Stanley Westh på tlf: 409 697 10 for mere information.

2013 skydes for Concord Brass Bands vedkommende i gang, når vi spiller Gallakoncert i selskab med Livgardens Tambourkorps. Det kommer til at foregå den 24/2- 2013 i Galaksen, Bymidten 48, Værløse.

Til koncerten forbereder vi et alsidigt program, som vil bestå af indslag fra Livgardens Tambourkorps, et originalværk for brass band og det repertoire vi har valgt at konkurrere med, til underholdnings-konkurrencen Silkeblæs i marts 2013.

Selvom vi allerede har ønsket god jul her på siden, vil vi endnu en gang ønske jer en rigtig god jul og et godt nytår.

På gensyn i 2013

 

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s