Et nyt år venter Concord Brass Band

 gallakoncert 2013
Den årlige gallakoncert venter lige om hjørnet!

I 2013 venter nye spændende oplevelser og bedrifter for Danmarks mest ambitiøse brass band. Efter et spændende år 2012 – fyldt med oplevelser, koncerter og udfordringer – begynder vi året 2013 med store forventninger.

Januar måned bød på nytårskoncert for beboerne på Fejø. Nu, da den festlige begivenhed er vel overstået, bliver februar måned fyldt med travle forberedelser til et af vores tilbagevendende projekter, årets Gallakoncert.

Gallakoncerten er et af årets højdepunkter for os, fordi vi har mulighed for at afprøve et bredt repertoire, som indeholder både klassisk og moderne musik. Programmet for vores Gallakoncerter er derfor altid alsidigt og spændende for publikum at opleve. Koncerten er også en begivenhed, hvor vi samarbejder med andre ensembler – eller kunstnere om at skabe og optræde med unikke, musikalske oplevelser for vores publikum.  Sidste år optrådte vi sammen med Bobo Moreno ved et brag af en koncert og i år vender vores gode venner i Livgardens Tambourkorps tilbage med friske, nye indslag.

Vi er allerede i gang med at forberede os -og det bliver alt andet end kedeligt!  I år sætter vi farve på grå og triste februar med et program, som både indeholder smuk, længselsfuld irsk musik og en tilbagelænet solo for flügelhorn og brass band.

Vi glæder os til at optræde for jer!

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s