Gallakoncert, besøg fra Langeland, Kashmir & Silkeblæs

CBB Galaksen
Concord Brass Band & Den Kongelige Livgardes Tambourkorps på scenen i Galaksen, efter vores fælles optræden med stykket ‘Toss the Feathers’.

De seneste måneder har været fyldt op med koncert-forberedelser, hyggelige stunder og nye oplevelser for os i Concord Brass Band.

Vi har netop afholdt Gallakoncert i Galaksen, med Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. En koncert som blev en stor succes. Især vil vi gerne takke det fremmødte publikum. Det var som altid en fornøjelse at spille for jer!

I dagene op til koncerten, havde vores venner fra Langelandgardens Brass Band rejst den lange tur til København, for at spille sammen med os. Lørdag tog vi derfor ud og spillede med til en fælles prøve på deres forårskoncert – blandt andet på stykket Concert Prelude af Phillip Sparke. Prøven blev efterfulgt af en hyggelig middag i hjertet af København. Søndag kvitterede vore venner fra Langeland med at møde op til vores koncert – det var skønt at se jeres ansigter blandt publikum.

Langeland
Medlemmer af Concord Brass Band og Langelandgardens Brass Band til fællesprøve.
Langeland2
Der var også stor koncentration på Lowbrass siden.

Søndagen efter var fire af vores medlemmer på en speciel opgave. Fra klokken 9-16 var de ude for at være en del Rockbandet Kashmirs nye musikvideo. En meget spændende og usædvanlig oplevelse, som de fire gæve medlemmer af Concord nok vil huske i lang tid fremover!

CBB Kashmir
Fire glade medlemmer af Concord Brass Band med forsangeren fra Kashmir.

I morgen skal hele Concord Brass Band mødes kl. 05.30 for at køre med bus til Silkeborg – og underholdnings konkurrencen, Silkeblæs. Til konkurrencen gælder det, at hvert brass band møder med et bestemt tema for sin optræden, hvori et nyskabende værk og en solist indgår.

Vi fremførte vores program til Gallakoncerten og glæder os til igen at optræde med det af i morgen til Silkeblæs.

Efter Silkeblæs går vi i gang med at forberede vores tur til Whit Friday i maj – og denne gang også til konkurrencen All England Masters.

Husk at i kan følge med i forberedelserne her, på facebook og på twitter i de næste måneder.

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s