Whit Friday & All England Masters

Dobcross
I sidste uge rejste Concord Brass Band til England, hvor vi blandt andet spillede koncert for vores venner i Dobcross.

Ligesom sidste år rejste vi, i Concord Brass Band, til Yorkshire-området Saddleworth, for endnu en gang at deltage i Whit Friday. Noget nyt ved årets tur var invitationen til at deltage i All England Masters. En af de meget prestigefyldte engelske konkurrencer, hvor flere af de bedste Brass Bands i Europa deltager. Alle Brass Bands dyster om sejren med det samme stykke musik, der i år var A Kensington Concerto af Eric Ball.

Ud over de to konkurrencer bød turen på et varieret program med udendørs torvekoncerter, alt godt fra det traditionelle engelske køkken, en lille pint Guinness i ny og næ, Champions League finale på “storskærm” på hotellet – til målrettede og koncentrerede præstationer ved begge konkurrencer. Det førte til resultater som vi er meget stolte af. Til Whit Friday deltog vi med marchen Ravenswood. Blandt andet blev vi nr. 3 i landsbyen Denshaw med en fin præmiesum, 5 i Diggle, 6 i Greenfield og 7 i Dobcross. Vi afsluttede Whit Friday med at blive kåret som ‘bedste udenlandske Brass Band.  Om søndagen spillede vi os til en fin 10 plads ved All England Masters med en positiv  udtalelse fra Brass band sitet 4barsrest.

Vi havde en fantastisk tur og vil benytte lejligheden til at takke vores forholdsvis nye dirigent, Dennis Aaberg Andersen, som gør et fremragende stykke arbejde med bandet!

Nedenfor et par stemningsbilleder fra turen;

Vi venter på at det bliver vores tur til at spille i en af landsbyerne til Whit Friday.
Vi venter på at det bliver vores tur til at spille i en af landsbyerne til Whit Friday.
Bussem pakkes efter vi har spillet vores version af A Kensington Concerto til All England Masters.
Bussen pakkes efter vi har spillet vores version af A Kensington Concerto til All England Masters.

Næste arrangement på programmet er Brass Band Battle, lørdag d. 8/6-13 i Hvidovre Medborgerhus. Konkurrencen begynder kl. 10.00. Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt, og håber I vil komme og heppe på os!

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s