Vindere af Danmarksmesterskaberne 2013

vinderLørdag den 2 november omkring klokken 21.30, befandt samtlige medlemmer af Concord Brass Band sig i en sal på Skanderborg Gymnasium. Håbefulde, med en klump i halsen og sved i håndfladerne,  ventede vi på resultaterne for Elitedivisionen.

Efter en fin præstation ved den bundne opgave om fredagen, håbede vi at vores selvvalgte stykke, Titans Progress af Hermann Pallhuber, havde gjort et afgørende indtryk på dommerne. I løbet af lørdagen nåede spændingen i konkurrencen dog nye højder, da de konkurrerende brass bands også leverede meget overbevisende og flotte præstationer.

På trods af positiv respons fra de fleste tilhørere, er det i sidste ende dommerne, som sætter dagsordenen for, hvilket brass band der går fra konkurrencen, som vindere. Derfor var vi ikke helt overbeviste om, hvordan resultatet ville falde ud i år.

Til vores store glæde viste det sig, at vi havde vundet begge dage – og derfor kan kalde os regerende Danmarksmestre, indtil november 2014.

Dommer, Arne Christensen, skrev følgende i sin konkluderende kommentar, om vores udgave af Titans Progress;

‘Kunstnerisk, teknisk, i enhver henseende på et meget højt plan. Frasen ‘øjeblikke af ufattelige skønhed’ er ikke en vittighed her. Det var frygtindgydende, imponerende, morsomt, dramatisk. Men først og fremmest musik, der får det til at løbe koldt ned ad ryggen og hårene til at rejse sig. Tak for den oplevelse.’

Vi er meget glade og tilfredse med resultatet. I dag (søndag d. 3 november) blev det fejret med dejlig brunch for hele bandet. Nu glæder vi os til at deltage ved Europamesterskaberne i Perth, i maj 2014.

Tak til alle de, som har givet Concord Brass Band uvurderlig opbakning, i form af praktisk hjælp o. lign. Tak til vores daglige leder Dennis Aaberg Andersen, for grundigt og vedholdende arbejde med de to stykker musik. Sidst men ikke mindst, et stort tak til vores MD, Russell Gray!

Vi var aldrig kommet så langt uden jer!

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s