Concord for fuld udblæsning!

Sidste weekend spillede Concord Brass Band til Gallakoncerten ved dette års Aalborg Musikkonkurrence (AAMUK), under ledelse af Jesper Juul. Og hvilken oplevelse! Concord til aamuk2015 Henrik Juul-Pedersen, der er manden bag AAMUK, lovede os at få verdens bedste publikum – og dét var sandt! Vi fik spillet en rigtig fin koncert med en god blanding af forskellige musikalske udtryk – fra Paganini Variations til klassikere som Riverdance og de lidt mere stille og smukke numre som ‘In Perfect Peace’. Udover dette, fik vi præsenteret et nyskrevet nummer af vores huskomponist Magnus Hylander. Nummeret er skrevet til vores tidligere principal cornettist, Stanley Westh, som brillierede med sit cornet-spil. Gik du glip af koncerten i lørdags, kan du få en lille bid af den nedenfor:

Nu ser vi frem til vores næste koncert, som helt sikkert også bliver en fremragende én af slagsen!

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s