Dobbeltkoncert med Concord Brass Band og Yorkshire Imperial Urquhart Brass Band

Fredag den 12. juni kl. 19.30 vil Concord Brass Band spille en dobbelt-koncert med det berømte Yorkshire Imperial Urquhart Brass Band i Templet på Frederiksberg. Dette betyder dobbelt-op på lækker brass band musik!

Nedenfor kan du læse lidt mere om Yorkshire Imperial Urquhart Brass Band:

Dobbeltkoncert, poster

Hvem er Yorkshire Imperial Urquhart Band?

Yorkshire Imperial Brass Band – også kendt som ‘Imps’ – er et yderst velset brass band fra Yorkshire-området i England. Imps har siden 1930’erne skabt sit gode navn ved deltagelse i diverse brass band konkurrencer. Særligt i 70’erne nåede Imps et højdepunkt, da de i1977-8-9 vinder ved Nationals og for alvor placerer sig i toppen indenfor brass band i England. Den anerkendte brass band konkurrence, British Open, har Imps også gjort sig positivt bemærket, da de 3 gange er blevet British Open mestre. Imps har også haft stor succes indenfor Yorkshire Area Contest hvor de i 1981 fik 199 ud af 200 mulige point. For nylig har Imps opnået en 6. plads ved Yorkshire Area – i hælene på Birghouse and Rastrick, som var sidste års vindere. Imps dirigeres i øjeblikket af Stig Mærsk, som tidligere har har været principal cornet i, samt dirigeret Concord Brass Band. Du kan læse mere om Imps på: http://yorkshireimps.co.uk

Vil du gerne vide mere om Concord? Så er du velkommen til at tage et kig rundt her på siden 🙂

Billetter kan købes via nedenstående link: https://billetto.dk/da/events/dobbeltkoncert-med-concord-brass-band-yorkshire-imperial-urquhart-band

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s