Erfaren musikalsk leder skal løfte Concord Brass Band til nye højder

Der blæser nye musikalske vinde i Concord Brass Band for tiden. Jesper Juul – Professor på Det Kongelig Danske Musikkonservatorium, velrenommeret basunist og dirigent – skal fremover arbejde sammen med Dennis Andersen om, at videreføre den musikalske stafet.

Dennis er gået skridtet videre i sin dirigentkarriere og er blevet ansat som musikdirigent for Søværnets Tamburkorps og holder derfor pause indtil efteråret. Vi er stolte og glade på Dennis vegne, taknemmelige for de gode resultater Dennis indtil videre har skabt sammen med os  –  og glæder os samtidig til det nye samarbejde med Jesper Juul.

Jesper_Juul_kv

Jesper er en gammel kending indenfor det danske brassband miljø. Han trådte sine barnesko i Thisted, hvor han under ledelse af Preben Nørgaard Christensen, fik sine første store oplevelser med brassband musikken.

Senere hen skulle Jesper selv komme til at lave historiske resultater som dirigent for Lyngby Taarbæk Brassband.

I Concord Brass Band har vi allerede haft fornøjelsen af at spille vores første koncerter med Jesper, som gik over al forventning.

Udenfor det danske brassband miljø, er Jesper kendt som en fremragende basunist og Professor. På Jespers egen hjemmeside kan man læse følgende:

‘Jesper Juul er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus og senere i Paris, Chicago og København.

Han har været udvalgt til Verdensorkesteret (”Jeunesse Musical World Orchestra”), European Youth Orchestra og World Philharmonic.

Jesper Juul debuterede fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium i 1998 og siden 1996 har han været solobasunist i DR Symfoniorkestret, samt været fast medlem af Athelas Sinfonietta.’

Siden 2013, har Jesper dog fungeret i sit drømmejob, som messing professor hos Det Kongelige Musikkonservatorium.

Vi har store forventninger til det fremtidige musikalske samarbejde og glæder os allerede til november, hvor Jesper skal stå foran Concord Brassband, når vi endnu en gang skal konkurrere ved Danmarksmesterskaberne i brassband.

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s