Julekoncerter med Concord Brass Band

En sød tid nærmer sig, når Concord Brass Band skal i gang med årets Julekoncerter.

Det er et par år siden vi sidst har holdt en julekoncert og derfor har vi også lagt os ekstra i selen, for at give musikalske oplevelser på alle tangenter i år.

Det gør vi ved at holde hele to koncerter.

Den første koncert bliver en rigtig lækker juleoplevelse, da den fantastiske sangerinde – Christina Boelskifte – skal være solist med os.

16586197230_d5d2e263e4_k
Christina Boelskifte

Der vil være mulighed for at sidde og falde hen i romantiske juledrømmerier, når Christina optræder med kendte klassikere, som ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’ og ‘Baby Its Cold Outside’.

Christina Boelskifte har tilhørt den etablerede musikscene i Danmark i de sidste 23 år. Hun har sunget med sangere og grupper lige fra Sanne Salomonsen til Nik & Jay, til både store og små events for blandt andet Helle Thorning Schmidt og Dronning Margrethe. Hun synger for børnene i ”Frost”, og har optrådt for 250 millioner seere live. Der er ikke den genre hun ikke har berørt, men den stil, der ligger hende nærmest, er pop og soul.

I 2016 turnerede hun som solist i Skandinavien med US artisten Michael Ruff, som lige nu arbejder med at producere hendes andet soloalbum.

Christina er også kendt som frontsanger i  funk-orkestret “Blast”.

”Mit primære formål med min sang er at fortælle historier”, siger Christina. “Jeg synes at musik bliver levende og nærværende hvis der er en intention med den, og hvis jeg tør give en del af mig selv til publikum. Jeg tror at vi som mennesker har brug for at spejle os i hinanden og at jeg som sanger har muligheden for at give publikum en følelse af, at de ikke er alene om glæden og udfordringerne ved livet”.

Stanley Westh er solist med en smuk cornet-solo ‘Ave Maria’.

Hele juleherligheden bliver styret med vanlig, sikker hånd, af vores daglige musikalske leder, Dennis Andersen.

Koncerten finder sted d. 14.12.2016 klokken 19.30, i Hedehuset, Hovedgaden 371 B, 2640 Hedehusene. Entre koster 75 Kroner og der er mulighed for at købe forfriskninger i baren. 

MEN, vi er slet ikke færdige med julen endnu!

Den næste koncert bliver nemlig en lige så stor, musikalsk og højtidelig oplevelse, når vi sammen med vores MD –  Jesper Juul Windahl –  John Høiby, Diabolus koret og Da Capo, åbner op for en juleoplevelse som i Westminster Abbey, med kor og brassband i skøn musikalsk forening.

Leave a reply

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s