Nytårskoncert & Born to Play

nytarskoncert

I år begynder vi sæsonen med, at gentage sidste års succes med en nytårskoncert  d. 4 februar 2017, klokken 19.00, i Nørre Broby Hallen, Verningevej 11, 5672 Nørre Broby på Fyn.

Her vil vi igen introducere solisterne Iben Mærsk og Jan Glæsel, som vil trylle en fantastisk, musikalsk nytårs oplevelse frem.

iben
Foto: Madeleine Penfold

Billetter kan købes i døren til 195 kroner – og skulle sulten melde sig, byder FC Broby også på en lækker tapastallerken til 75 kroner.

 

Born To Play

15540746_693921640777289_2020615499226828770_o

Et nyt år giver altid anledning til at sætte nye projekter i gang. Concord Brass Band er blevet inviteret til, at deltage i kickstarten af et projekt med en målsætning, som ligger os meget på sinde. Nemlig ungdomsarbejdet indenfor dansk amatørmusik.

Amatørmusikken i Danmark er under hårdt pres, og arbejdet med rekrutteringen af unge vordende musikere, er landet over mere eller mindre gået i stå.

Derfor har bestyrelsen i Dansk Amatør Orkesterforbund godkendt oprettelsen af  koncertprojektet ”Born To Play“,  med det formål at søge økonomiske midler til at forbedre den landsdækkende situation for amatørmusikken. Projektet foreløbige målsætning er, at samle penge nok ind til oprettelse og finansiering af 2 skoleorkestre.

Born To Play projektet har rødder i Norge –  og ophavsmanden til begyndelsen af projektet i Danmark, er dirigent og komponist Jacob Vilhelm Larsen. Jakob er efter seks år i Norge vendt hjem til Danmark med masser af ideer til, hvordan vi får flere danske børn og unge, til at spille musik.

Concord Brass Band deltager i projektet, ved sammen med Lyngby Taarbæk Brass Band, at levere musik til  Born To Play koncerten d.25. februar, klokken 13:00 – 17:30, i Kedelhallen, Nyelandsvej 75A, 2000 Frederiksberg. Billetter kan købes i døren og koster 100 kroner. Overskuddet går til Born To Play projektet.

I nedenstående video, er det muligt at se mere om baggrundshistorien for Born To Play:

I Concord Brass Band er vi meget begejstrede for projektet og glæder os til at følge det og give vores opbakning fremadrettet.

Leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s